Готельно-ресторанна справа (Студенти)
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Готельно-ресторанна справа (Студенти) за Автор "Курило Каріна Русланівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Мотивація персоналу в готельно-ресторанному бізнесі(2024) Курило Каріна РусланівнаОб’єкт дослідження: система мотивації персоналу в готельно-ресторанному бізнесі. Предмет дослідження: методи та інструменти мотивації персоналу, їх ефективність та застосування у готельно-ресторанному бізнесі. Мета роботи: полягає в аналізі аспектів питання мотивації персоналу в готельно-ресторанному бізнесі. Одержані висновки та їх новизна: виявлено, що більшість готельно-ресторанних підприємств використовують матеріальну мотивацію, але рідко використовують моральну мотивацію. Запровадження нових мотиваційних програм потребує ретельного дослідження, можливим є комплекс запозичених складових з зарубіжних мотиваційних програм, але вони потребують адаптації до українського суспільства, менталітету, економічної та політичної ситуації в країні. Обґрунтовано поняття та суть мотивації, демотивацію, її етапи, їх вплив на роботу персоналу. Представлені висновки дослідження даного питання дозволили поглибити уявлення про сутність мотивації персоналу в готельно-ресторанному бізнесі в цілому та сформувати рекомендації для практичного застосування в управлінні персоналом на прикладі ТЗОВ «Готель»Львів».