Готельно-ресторанна справа (Студенти)
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Готельно-ресторанна справа (Студенти) за Автор "Литовченко Дмитро Андрійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Вплив цінового фактора на попит готельних послуг(2024) Литовченко Дмитро АндрійовичОсновною метою дослідження є розробка ефективних стратегій і тактик ціноутворення для готелю «Ibis Kyiv Railway Station», щоб оптимізувати попит і максимізувати доходи в умовах низького і високого сезону. Об'єкт дослідження: готель «Ibis Kyiv Railway Station». Предмет дослідження: цінова політика і попит на послуги готелю. В кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні аспекти формування попиту на готельні послуги, основи ціноутворення в готельному бізнесі, методи дослідження впливу ціни на попит. Проведено аналіз готельного підприємства «Ibis Kyiv Railway Station», а саме організаційно-економічної характеристики діяльності готелю, цінової політики готелю, конкурентного середовища готелю, та вплив цін конкурентів на стратегію ціноутворення готелю. Було визначено існуючі виклики та проблеми у ціноутворенні. Розроблено стратегію впровадження заходів підвищення попиту на послуги готелю «Ibis Kyiv Railway Station» з урахуванням цінових факторів. Оцінена ефективності запропонованих заходів.