2024 Бакалаври (Підприємництво, торгівля та біржова діяльність)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 2024 Бакалаври (Підприємництво, торгівля та біржова діяльність) за Ключові слова "АВС-аналіз"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Дослідження асортименту та якості м’ясних консервів різних виробників(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Гаврилюк Олександра ЄвгенівнаПроведено аналіз підприємства ТОВ «ЖИВА ЗЕМЛЯ», яке успішно розвивається на внутрішньому так і на зовнішньому ринку, завдяки високій якості продукції. За допомогою впровадження інноваційних технологій та розширення асортименту для спеціалізованих дієт можливе підвищення конкурентоспроможності вітчизняних виробників та задовільнення потреб сучасного споживача. Аналіз включає оцінку різних показників якості, таких як вміст м'яса, жиру, солі, органолептичні показники, консистенція, колір, запах, наявність сторонніх домішок, термін придатності та вага. АВС-аналіз дозволяє компанії «ЖИВА ЗЕМЛЯ» визначити ключові продукти, які забезпечують основний дохід, а також ті, що мають менший вплив на загальні продажі. А XYZ-аналіз допомагає компанії «ЖИВА ЗЕМЛЯ» ефективно управляти асортиментом м’ясних консервів, зосереджуючи зусилля на продуктах з найвищим стратегічним потенціалом і оптимізуючи ресурси для менш прибуткових продуктів.Документ Дослідження якості та асортименту рибних товарів на торговельному підприємстві(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Куляба Костянтин АнатолійовичУ роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти щодо класифікації, харчовій цінності, асортименту та якості рибних товарів. Досліджено сучасний стан та основні тенденції ринку риби та рибної продукції в Україні. Надано SWOT-аналіз рибного магазину. Проведено дослідження якості рибних консервів (сардин натуральних з додаванням олії) за органолептичними та фізико-хімічними показниками на торговельному підприємстві. Проведено АВС- і XYZ-аналіз асортименту рибного магазину. За результатами сумісного АВС-XYZ-аналізу асортименту товарів в рибному магазині надані рекомендації щодо його вдосконалення.Документ Особливості продажів джинсових виробів українського виробництва(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Ляхова Діана СергіївнаУ роботі розглянуто теоретичні аспекти дослідження асортименту та якості джинсових виробів. Представлено класифікацію та показники якості джинсових виробів. Вивчено асортимент джинсових виробів вітчизняного виробництва. Систематизовано методичні підходи до оцінки якості джинсових виробів. Досліджено структуру асортименту та якість джинсових виробів виробничого підприємства «Only Jeans». Подано організаційно-економічну характеристику діяльності підприємства і проведено аналіз структури асортименту джинсових виробів. Розглянуто напрями покращення асортименту виробничого підприємства «Only Jeans». Досліджено стан і тенденції ринку джинсових виробів. Розраховано асортимент підприємства «Only Jeans» за широтою, глибиною, насиченістю, повнотою і стійкістю. Визначено портрет потенційного споживача джинсових виробів.