2023 Магістри (Підприємництво, торгівля та біржова діяльність)

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 13 з 13
  • Документ
    Товарознавча характеристика віскі та формування попиту на нього
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2023) Тягло Миколи Дмитровича
    У роботі розглянуто товарознавчу характеристику віскі та формування попиту на нього в Україні на прикладі ТОВ “АТБ-маркет”, досліджено стан ринку віскі та тенденції його розвитку, систематизовано класифікацію досліджуваної групи товарів та чинники, що формують асортимент і якість. Проведено дослідження якості та асортименту віскі, в результаті чого виявлено найбільш якісну та споживану продукцію. Це дозволило змоделювати ситуацію на ринку віскі серед конкурентів різних ТМ. провести сегментування споживачів на досліджуваному ринку та визначити портрет потенційного споживача за допомогою опитування споживачів, звели всі статистичні дані опитування.
  • Документ
    Удосконалення асортиментного портфелю торговельного підприємства
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2023) Почтовик Владислава Сергіївна
    У роботі розглянуто теоретичні та практичні аспекти якості і асортименту взуття, досліджено методи формування асортиментного портфелю торговельного підприємства, визначені принципи формування асортиментного портфелю торговельного підприємства. Надано організаційно-економічну характеристику Товариству з обмеженою відповідальністю «Айкол Юкрейн». Проведено дослідження якості взуття на торговельному підприємстві. Для вдосконалення асортиментного портфелю Товариства з обмеженою відповідальністю були проведені АВС-аналіз та ХУZ-аналіз, та внесені пропозиції, що змінення асортименту торговельного підприємства.
  • Документ
    Організація інтернет-продажів автомобільних шин за результатами дослідження їх асортименту та якості
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2023) Олексенко Сергій Сергійович
    Кваліфікаційна робота присвячена організація інтернет-продажів автомобільних шин за результатами дослідження їх асортименту та якості. Розглянуто теоретичні основи формування якості та асортименту автомобільних шин дослідження організації продажів , методик щодо підняття показників якості обслуговування та підвищення показників продажів автомобільних шин. В практичній частині кваліфікаційної роботи було дослідження асортименту та якість представленої продукції на прикладі інтернет-магазину «Ukrshina», перевірено якість автомобільних шин, на прикладі інтернет-магазину як підґрунтя формування плану організації продажів в інтернет-магазині, сегментацію споживачів, проведено прогнозування обсягів продажів, проведено аналіз якості обслуговування, обґрунтовано моделі оптимізації асортименту та запропоновано пропозиції щодо розробки заходів стимулювання попиту споживачів.
  • Документ
    Удосконалення логістичних процесів у ланцюгах постачання торговельного підприємства
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2023) Мусульбес Катерина Олександрівна
    У роботі розглянуто суть логістичних процесів, ланцюгів постачання, теоретичні і практичні аспекти організації забезпечення постачання торговельного підприємства, наведено світовий досвід побудови зв’язків з постачальниками за рахунок логістичної складової. В роботі також наводиться загальна характеристика ТзОВ «Діаналогістик» та аналіз його постачальників і надано характеристику діяльності логістичної служби на підприємстві. Також надано рекомендації щодо вдосконалення міжнародної економічної діяльності та розраховано ефективність запропонованих заходів.
  • Документ
    Формування асортиментного портфеля в мережевому ритейлі
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2023) Максименко Ганна Олександрівна
    Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню особливостей формування асортиментного портфеля в мережевому ритейлі. Розглянуто теоретичні основи дослідження асортиментного портфеля, його формування, визначено методичні підходи до формування оптимального асортиментного портфеля в мережевих структурах. В практичній частині кваліфікаційної роботи було дослідження передумов формування асортиментного портфеля на прикладі ТОВ «СІЛЬПО-ФУД», перевірено якість борошняних кондитерських виробів, на прикладі власної пекарні, як підґрунтя формування асортиментного портфеля в мережі, сегментацію споживачів, проведено прогнозування обсягів продажів за лінійним, параболічним, поліноміальним трендами, обґрунтовано моделі оптимізації асортиментного портфеля та запропоновано пропозиції щодо розробки заходів стимулювання попиту споживачів.
  • Документ
    Активізація продажів декоративних косметичних засобів для нігтів за результатами дослідження їх асортименту та якості
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2023) Кравченко Анна Андріївна
    Кваліфікаційна робота присвячена вивченню шляхів активізації продажів косметичних засобів на підставі вивчення якості та оновлення програми їх просування на ринку. У роботі розглянуто сучасний стан та динаміка ринку косметики для нігтів, фактори що формують асортимент та якість, споживні властивості та вимоги до якості косметичних засобів для догляду за нігтями. За результатами дослідження декоративних косметичних засобів для нігтів різних виробників, проведено порівняльну характеристику якості досліджуваних зразків. Також проаналізовано діяльність підприємства та його асортимент косметичних товарів. Це дозволило запропонувати шляхи щодо активізація продажів декоративних косметичних засобів для нігтів за рахунок розробки та оновлення маркетингової програми просування професійної косметики.
  • Документ
    Дослідження конкурентоспроможності ковбасних виробів на цільовому товарному ринку
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2023) Лобаченко Юлія Ігорівна
    У роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти позиціонування ковбасних виробів на цільовому ринку Дніпропетровського регіону, досліджено стан та тенденції його розвитку, систематизовано класифікацію досліджуваної групи товарів та чинники, що формують асортимент і якість. Проведено дослідження якості та асортименту сиров’ялених ковбас, в результаті чого виявлено найбільш якісну та споживану продукцію. Це дозволило змоделювати ситуацію на ринку ковбасних виробів, провести сегментування споживачів на досліджуваному ринку, визначити портрет потенційного споживача, визначили оцінку конкурентоспроможності сиров’ялених ковбас та прогнозували попит на ковбасні вироби.
  • Документ
    Дослідження поведінки споживачів кондитерських виробів як елемент розробки стратегії підприємства
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2023) Капінус Марк Олегович
    У роботі розглянуто сутність досліджень ринку, їх необхідність та завдання, проаналізовано кон’юнктуру та динаміку ринку кондитерських виробів. Вивчено стратегії і технології дослідження ринку. Наведена загальна характеристика ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен». Охарактеризовано та проаналізовано структуру асортименту ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен». Проведена порівняльна характеристика якості шоколаду різних виробників. Проведено дослідження поведінки споживачів шоколаду та їх прихильності до бренду та продукції ТМ «Roshen». Наведена розробка напрямків стратегії удосконалення стратегії ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен».
  • Документ
    Підвищення ефективності логістичної діяльності в мережі магазинів
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2023) Зубов Євгеній Дмитрович
    Розглянуто поняття, цілі, завдання та функції логістичної діяльності, проведений аналіз існуючих шляхів вирішення проблем, що виникають при здійсненні логістичної діяльності, а також наведено узагальнюючі показники оцінки логістичної ефективності. Представлено результати дослідження ТОВ «ЕПІЦЕНТР» та аналізу його діяльності на галузевому ринку, надано характеристику та проведений аналіз логістичної діяльності на ТОВ «Епіцентр», наведено перелік проблем, що виникають у логістичній діяльності ТОВ «ЕПІЦЕНТР», та надано пропозиції щодо їх вирішення на досліджуваному підприємстві. Присвячений можливості підвищення логістичної діяльності шляхом впровадження, розробці заходів щодо підвищення ефективності логістичної діяльності підприємства ТОВ «Епіцентр», а також оцінці економічної ефективності передбачуваних заходів на ТОВ «ЕПІЦЕНТР». Кваліфікаційна робота має певний науковий та практичний інтерес. Матеріали роботи можуть бути використані для практичних робітників в галузі торгівлі. За результатами захисту Зубову Є.П. може бути присвоєна кваліфікація магістра з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності
  • Документ
    Дослідження якості парфумерних товарів як етап удосконалення асортиментного портфелю торговельного підприємства
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2023) Єпік Степан Тарасович
    У роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти формування асортиментної політики та товарного асортименту торговельного підприємства, досліджено чинники зовнішнього та внутрішнього оточення, котрі впливають на формування асортименту товарів та методи оцінювання товарного асортименту. Проведено аналіз внутрішнього та зовнішнього середовища торговельного підприємства. Досліджено якість парфумерних рідинних товарів різних виробників за органолептичними та фізико-хімічними показниками. За допомогою ABC-XYZ-аналізу розроблено рекомендації щодо удосконалення асортиментного портфелю. Їх реалізація на практиці надає можливість прогнозувати обсяги продажів парфумерних товарів наступних періодів; знизити ризик перебоїв у торговельної діяльності підприємства; знизити сумарний товарний запас; у цілому підвищити ефективність управління товарними запасами в магазині.
  • Документ
    Впровадження системи BAS Громадське харчування для підвищення ефективності підприємницької діяльності підприємства
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2023) Вареник Ольга Леонідівна
  • Документ
    Впровадження системи SAP для керування бізнес-процесами в консалтинговій компанії
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2023) Борзова Наталія Вікторівна
    У роботі розглянуто теоретичні основи розвитку систем керування бізнес процесами. Проаналізовано їх стан, тенденції та етапи розвитку у розрізі вітчизняного та світового досвіду. Наведено класифікацію, характеристики, переваги та основні функції системи SAP. Досліджено прикладні аспекти керування бізнес-процесами в консалтинговій компанії «Rödl & Partner» за допомогою впровадження системи SAP. Наведено загальну характеристику діяльності консалтингової компанії «Rödl & Partner», де проводилося дослідження. Досліджено Єдиний простір керування бізнес-процесами консалтингової компанії «Rödl & Partner» за допомогою системи SAP. Розглянуто напрями впровадження системи SAP в консалтинговій компанії «Rödl & Partner» для керування бізнес-процесами. Проведено дослідження розмежування зон відповідальності діяльності департаментів під час керування бізнес-процесами. Обґрунтовано критерії та доцільності використання системи SAP у консалтинговій компанії «Rödl & Partner» для підвищення результативності бізнес-процесів.
  • Документ
    Товарознавча характеристика якості і асортименту пластмасових виробів та шляхи активізації їх продажу
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2023) Блой Єшаягу Хаім Цві
    У роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти товарознавчої характеристики якості і асортименту пластмасових виробів, досліджено стан та тенденції розвитку ринку товарів із пластику, визначено методи активізації продажу товарів. Надано організаційно-економічну характеристику магазину «Добробут» та проведено SWOT-аналіз магазину. Проведено дослідження якості та асортименту пластмасових виробів різних виробників. Для активізації продажу розроблено програму лояльності для покупців. В результаті індекс повторних продажів в магазині збільшився на 18,2%, коефіцієнт рентабельності програми лояльності складає 13,9%.