Готельно-ресторанна справа (Студенти)
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Готельно-ресторанна справа (Студенти) за Автор "Міщенко Анастасія Антонівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Кейтеринг як складова бізнесу ресторанного господарства(2024) Міщенко Анастасія АнтонівнаМетою роботи є аналіз та розробка пропозицій щодо організації кейтерингових послуг в компанії «Servizio». Об’єктом дослідження є компанія кетерингових послуг «Servizio». У роботі досліджено основні види послуг, які надає компанія, персонал, організація обслуговування та сучасні тенденції в сфері кейтерингово обслуговування, а також вивчено теоретичні аспекти класифікації цих послуг. Проведено загальний опис суб’єкта, аналізується стратегія розвитку, та висвітлені сучасні досягнення та проблеми. Робота розглядає процес розробки концепції оновлення методу аналізу, складання меню, маркетингу, економічне обґрунтування пропозицій та впровадження інноваційних рішень.