Готельно-ресторанна справа (Студенти)
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Готельно-ресторанна справа (Студенти) за Ключові слова "COVID-19"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Моніторинг стану ринку готельно-ресторанного бізнесу в умовах невизначеності(2024) Мазалова Анастасія ВіталіївнаОб’єкт дослідження: готельно-ресторанний бізнес в умовах невизначеності. Предмет дослідження: особливості впливу невизначеності на бізнес. Мета роботи: теоретичне узагальнення, дослідження стану готельно-ресторанного бізнесу України в умовах війни та COVID-19. Одержані висновки та їх новизна: виявлено, що готельно-ресторанний бізнес України зміг вистояти в умовах невизначеності та запровадити нові можливості. Ця кваліфікаційна робота досліджує адаптацію готельно-ресторанного бізнесу на прикладі мережі ресторанів «КВАДРАТ». Згідно проведеного дослідження можливо зробити висновок про те, що український бізнес вміло адаптується до умов невизначеності та впроваджує нові технології. Результати роботи можуть бути використані для розробки плану та аналізу готельно-ресторанного бізнесу в період невизначеності.