Бакалаври (Підприємництво, торгівля та біржова діяльність)
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Бакалаври (Підприємництво, торгівля та біржова діяльність) за Ключові слова "асортимент"
Зараз показуємо 1 - 20 з 36
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Активізація продаж міжкімнатних дверей за рахунок покращення їх асортименту та якості(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Сушко Юрій МиколайовичВ першому розділі було проаналізовано ринок та основні тенденції у споживчих перевагах міжкімнатних дверей в України. Наведено кваліфікацію та структуру асортименту досліджуваної групи, проаналізовано інновації в їх виробництві, розглянуто асортиментний ряд дверних полотен. В другому розділі виконано порівняння міжкімнатних дверей провідних виробників на ринку України. Розглянуто практичні аспекти формування асортименту та якості міжкімнатних дверей. Досліджено діяльність торговельно-виробничого процесу підприємства ФОП «І.П. Гордійчук», розраховано його асортимент ї за широтою, глибиною і стійкістю. В третьому розділі визначено портрет потенційного споживача міжкімнатних дверей. Розглянуто та проаналізовано напрями активізації продаж з урахуванням великої конкуренції та головних побажань клієнтів.Документ Активізація продажів туристичного спорядження на торговельному підприємстві(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Авезов Данило СергійовичУ роботі розглянуто теоретичні аспекти дослідження асортименту та продажів туристичного спорядження. Проаналізовано стан і тенденції ринку досліджуваної групи, розглянуті сучасні методи її продажів. Досліджено діяльність торговельного підприємства «Колекція Пригод» та його асортиментний ряд. Проведено оцінку якості туристичного спорядження на прикладі наметів різних виробників. Проаналізовано маркетингову програму просування асортименту торговельного підприємства, надано пропозиції щодо активізації продажів туристичного спорядження в сучасних конкурентних умовах за рахунок інструментів маркетингу.Документ Активізація продажів шоколадних виробів за результатами дослідження їх асортименту та якості(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Курілех Анастасія ПавлівнаРозглянуто теоретичні основи дослідження асортименту і якості шоколадних виробів. Наведена класифікація та характеристика асортименту шоколадних виробів та шоколадних цукерок. Вивчено вимоги до якості шоколадних цукерок та умови їх зберігання. Наведено характеристику діяльності магазину № 121 ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД». Проведено товарознавчу характеристику якості шоколадних цукерок за органолептичними та фізико-хімічні показники якості шоколадних цукерок, що реалізується в магазині 121 ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» магазині 121. Досліджено ринок та асортимент шоколадних виробів. Вивчено стан та тенденції розвитку ринку шоколадних цукерок в Україні. Проведено сегментування споживачів та визначення портрету потенційного споживача шоколадних цукерок. Досліджено асортимент шоколадних цукерок, що реалізується в ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД».Документ Аналіз асортименту та перевірка якості оптичних товарів(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Довгаль Клим ВалерійовичРозглянуто теоретичні аспекти вивчення асортименту та якості оптичних товарів. Проведено аналіз тенденцій ринку оптики в Україні. Наведена класифікація оптичних товарів та вимоги до якості. Проведено дослідження якості оптичних товарів. Наведена характеристика діяльності мережі салонів ПП “Ваша Оптика”. Проаналізовано якість сонцезахисних окулярів, що представлені в ПП «Ваша оптика». Вивчено асортимент та удосконалення товарної політики ПП «Ваша Оптика». Досліджено асортименту оптичних товарів в ПП «Ваша Оптика». Визначено напрямки удосконалення товарної політики ПП «Ваша Оптика».Документ Дослідження асортименту та якості заморожених десертів на підприємстві.(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Моргей Денис ЄвгенійовичУ роботі розглянуто теоретичні аспекти дослідження асортименту та якості заморожених десертів. Представлено класифікацію та показники якості заморожених десертів. Вивчено асортимент заморожених десертів та його показники. Систематизовано методичні підходи до оцінки якості заморожених десертів. Досліджено структуру асортименту та якість заморожених десертів АТ «Житомирський маслозавод». Подано організаційно-економічну характеристику діяльності АТ «Житомирський маслозавод». Проведено аналіз структури асортименту заморожених десертів. Наведено порівняльну характеристику якості заморожених десертів АТ «Житомирський маслозавод». Розглянуто напрями покращення асортименту АТ «Житомирський маслозавод». Досліджено стан і тенденції ринку заморожених десертів. Визначено портрет потенційного споживача заморожених десертів. Надано рекомендації щодо оптимізації асортименту та якості продукції АТ «Житомирський маслозавод».Документ Дослідження асортименту та якості кондитерських виробів різних виробників на торговельному підприємстві(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Луніна Владіслава ЄвгенівнаУ роботі розглянуто теоретичні аспекти дослідження асортименту та якості кондитерських виробів. Представлено класифікацію та показники якості кондитерських виробів. Вивчено асортимент кондитерських виробів та його показники. Систематизовано методичні підходи до оцінки якості кондитерських виробів. Досліджено структуру асортименту та якість кондитерських виробів ФОП Кєндиш Володимир Антонович. Подано організаційно-економічну характеристику діяльності ФОП. Проведено аналіз структури асортименту кондитерських виробів. Наведено порівняльну характеристику якості кондитерських виробів різних виробників. Розглянуто напрями покращення асортименту ФОП Кєндиш Володимир Антонович. Досліджено стан і тенденції ринку кондитерських виробів. Розраховано асортимент кондитерських виробів ФОП Кєндиш Володимир Антонович за широтою, глибиною, насиченістю, повнотою і стійкістю. Визначено портрет потенційного споживача кондитерських виробів.Документ Дослідження асортименту та якості м’ясних консервів різних виробників(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Гаврилюк Олександра ЄвгенівнаПроведено аналіз підприємства ТОВ «ЖИВА ЗЕМЛЯ», яке успішно розвивається на внутрішньому так і на зовнішньому ринку, завдяки високій якості продукції. За допомогою впровадження інноваційних технологій та розширення асортименту для спеціалізованих дієт можливе підвищення конкурентоспроможності вітчизняних виробників та задовільнення потреб сучасного споживача. Аналіз включає оцінку різних показників якості, таких як вміст м'яса, жиру, солі, органолептичні показники, консистенція, колір, запах, наявність сторонніх домішок, термін придатності та вага. АВС-аналіз дозволяє компанії «ЖИВА ЗЕМЛЯ» визначити ключові продукти, які забезпечують основний дохід, а також ті, що мають менший вплив на загальні продажі. А XYZ-аналіз допомагає компанії «ЖИВА ЗЕМЛЯ» ефективно управляти асортиментом м’ясних консервів, зосереджуючи зусилля на продуктах з найвищим стратегічним потенціалом і оптимізуючи ресурси для менш прибуткових продуктів.Документ Дослідження асортименту та якості панчішно-шкарпеткових виробів на промисловому підприємстві(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Омелай Роман ЄвгенійовичКваліфікаційна робота присвячена дослідженню асортименту та якості панчішно-шкарпеткових виробів на промисловому підприємстві ТОВ «Ексамир». В роботі досліджуються теоретичні аспекти дослідження асортименту та якості панчішно-шкарпеткових виробів, фактори, що формують асортимент та якість на промисловому підприємстві. Аналізуються організаційно-економічна характеристика діяльності ТОВ «Ексамир», асортимент панчішно-шкарпеткових виробів. Проведено перевірку якості шкарпеток, які реалізує ТОВ «Експамир». В роботі досліджено стан і тенденції ринку панчішно-шкарпеткових виробів. Наведено асортимент панчішно-шкарпеткових виробів ТОВ «Ексамир» за різними критеріями та проведено позиціонування продукції ТОВ «Ексамир» в сегменті діяльності.Документ Дослідження засобів мобільного зв’язку та їх споживачів на торговельному підприємстві(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Бодня Дмитро ОлегововичУ роботі розглянуто теоретичні аспекти дослідження асортименту засобів мобільного зв’язку. Представлено класифікацію. Вивчено асортимент засобів мобільного зв’язку та його показники. Досліджено структуру асортименту ТОВ «КОМФІ ТРЕЙД». Проведено аналіз структури асортименту засобів мобільного зв’язку. Наведено порівняльну характеристику засобів мобільного зв’язку різних виробників. Розглянуто напрями покращення асортименту ТОВ «КОМФІ ТРЕЙД». Досліджено стан і тенденції ринку засобів мобільного зв’язку. Визначено портрет потенційного споживача засобів мобільного зв’язку.Документ Дослідження особливостей продажу парфумерних виробів за їх асортиментом та якістю(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Носенко Анастасія ІванівнаУ роботі розглянуто теоретичні аспекти формування якості та асортименту парфумерних товарів. Досліджено стан ринку парфумерних товарів. Представлено класифікацію та характеристику асортименту парфумерних товарів. Наведено чинники, що формують якість та асортимент парфумерних товарів. Надано порівняльну характеристику якості та асортименту парфумерних товарів. Описано об’єкт та методи дослідження. Наведено порівняльну характеристику якості парфумерних товарів різних виробників. Досліджено структуру асортименту парфумерних товарів в магазинах EVA. Розглянуто особливості продажу парфумерних товарів на прикладі магазинів EVA. Досліджено динаміку продажів та споживацькі уподобання клієнтів. Охарактеризовано маркетингову програму просування парфумерних товарів в мережі магазинів EVA.Документ Дослідження поведінки споживачів меду як етап розробки стратегії підприємства(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Даниленко Давид ІвановичВ роботі розглянуто дослідження поведінки споживачів меду як етап розробки стратегії підприємства та проведено оцінку якості 3 з разків крем меду. Проведено аналіз ринку меду в Україні: стан та проблеми. Наведена класифікація меду та вимоги до якості. Було ддосліджено якості крем меду ФГ «МЮД», наведено загальна характеристика ФГ «МЮД» та зазначено її сильні та слабкі сторони, а також визначені можливості. Такокж ролвжено оцінку якості, як основиний критерій вибору при виборі крем-меду. Досліджено поведінку споживачів крем меду ФГ «МЮД» та наведено пропозиції щодо удосконалення асортиментної політики ФГ “МЮД”Документ Дослідження поведінки споживачів на ринку жіночого взуття(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Семенов Нікіта ВолодимировичУ роботі розглянуто теоретичні аспекти дослідження ринку жіночого взуття та його споживачів. Представлено класифікацію жіночого взуття та основні характеристики кожної категорії. Вивчено уподобання та тенденції серед споживачів жіночого взуття. Систематизовано методичні підходи до дослідження ринку та споживачів жіночого взуття. Досліджено діяльність ФОП “Перепелиця Олег Іванович” та проведено аналіз асортименту жіночого взуття, який вони пропонують. Подано порівняльну характеристику якості жіночого взуття ФОП “Перепелиця Олег Іванович” в порівнянні з конкурентами. Проведено аналіз ринку жіночого взуття в Україні та оцінено сприйняття споживачами продукції ФОП “Перепелиця Олег Іванович” Розглянуто напрями покращення асортименту та якості жіночого взуття. Досліджено стан і тенденції ринку жіночого взуття, а також визначено портрет потенційного споживача жіночого взуття.Документ Дослідження сучасної характеристики ринку морозива(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Русол Ірина КостянтинівнаУ роботі розглянуто теоретичні аспекти дослідження ринку морозива вітчизняних виробників. Вивчено класифікацію морозива, вимоги до якості та надано характеристику асортименту морозива. Теоретично обґрунтовано вибір цільового сегменту споживачів морозива. Досліджено асортимент та якість морозива що реалізуються в мережі супермаркетів, компанії ТОВ «ДНК ГРУП». Надано характеристику діяльності ТОВ. Проведено порівняльну та характеристику якості морозива та балову оцінку досліджуваним зразкам. Розраховані основні показники асортименту морозива за широтою, глибиною, насиченістю, повнотою і стійкістю. Проведено сегментування споживачів та визначення цільового ринку ТОВ «ДНК ГРУП». Визначено портрет потенційного споживача морозива. Обґрунтовано пропозицій щодо розширення цільового ринку споживачів морозива ТОВ «ДНК ГРУП».Документ Дослідження трендів ринку борошняних виробів за структурними складовими(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Погрібна Ілона СергіївнаВ роботі розглянуто вивчення асортименту та якості борошняних виробів теоретичні аспекти. Охарактеризовано тренди ринку борошняних виробів. Надано класифікацію та характеристику асортименту борошняних виробів. Проаналізовано економічні результати ТОВ «МЕТРО кеш енд кері». Досліджено структуру асортименту кондитерських виробів в ТОВ «МЕТРО кеш енд кері». Досліджено якість органічного печива в ТОВ «МЕТРО кеш енд кері». Вивчено ринок борошняних виробів за структурними складовими. Проведено аналіз кон’юнктури та динаміки ринку кондитерських виробів. Проведено оцінку споживчих вподобань щодо споживання кондитерської продукції в ТОВ «МЕТРО кеш енд кері».Документ Дослідження якості гумових виробів та формування попиту на них(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Вороненко Юлія ОлександрівнаУ роботі представлено теоретичні аспекти дослідження асортименту та якості гумових виробів. Розглянуто показники якості гумових виробів. Вивчено асортимент гумових виробів та його класифікацію. Досліджено економічну сутність компаній, що виготовляють гумові вироби, як вагомої частини світової економіки. Досліджено асортимент та якість гумових виробів ТОВ «MedPack». Подано організаційно-економічну характеристику діяльності ТОВ «MedPack». Розглянуто асортимент гумових виробів ТОВ «MedPack». Проведено дослідження якості гумових виробів, які виготовляє та реалізує ТОВ «MedPack». Розглянуто шляхи формування попиту на гумові вироби, які виготовляє ТОВ «MedPack». Проведено аналіз стану та тенденцій ринку гумових виробів. Досліджено асортимент гумових виробів ТОВ «MedPack» за широтою, глибиною, насиченістю, повнотою та стійкістю. Визначено портрет потенційного споживача гумових виробів.Документ Дослідження якості та асортименту рибних товарів на торговельному підприємстві(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Куляба Костянтин АнатолійовичУ роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти щодо класифікації, харчовій цінності, асортименту та якості рибних товарів. Досліджено сучасний стан та основні тенденції ринку риби та рибної продукції в Україні. Надано SWOT-аналіз рибного магазину. Проведено дослідження якості рибних консервів (сардин натуральних з додаванням олії) за органолептичними та фізико-хімічними показниками на торговельному підприємстві. Проведено АВС- і XYZ-аналіз асортименту рибного магазину. За результатами сумісного АВС-XYZ-аналізу асортименту товарів в рибному магазині надані рекомендації щодо його вдосконалення.Документ Дослідження якості та асортименту телевізорів на торговельному підприємстві(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Гарагашев Еміль НаміковичУ роботі розглянуто теоретичні та практичні аспекти якості телевізорів. Досліджено стан та тенденції розвитку ринку телевізорів в Україні. Систематизовано класифікацію досліджуваних товарів та чинники, що впливають на їх асортимент і якість Проведено дослідження якості телевізорів за допомогою диференційного методу, що дозволило виявити найбільш якісну модель. Проведено аналіз асортименту ABC та XYZ і на його основі сформульовані рекомендації щодо формування асортиментного портфелю магазину.Документ Дослідження якості та структури торговельного асортименту фруктово-ягідних кондитерських виробів на торговельному підприємстві.(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Сизько С.Г.Кваліфікаційна робота на тему «Дослідження якості та структури торговельного асортименту фруктово-ягідних кондитерських виробів на торговельному підприємстві» присвячена аналізу та оцінці асортименту кондитерських виробів на основі фруктів та ягід, які пропонуються на сучасному ринку. Аналізуються організаційно-економічна характеристика діяльності ТОВ «Сільпо-ФУД», асортимент фруктово-ягідних кондитерських виробів. Проведено перевірку якості фруктово-ягідних кондитерських виробів, які реалізує ТОВ «Сільпо-ФУД». В роботі досліджено стан і тенденції ринку фруктово- фруктово-ягідних кондитерських виробів ТОВ «Сільпо-ФУД» за різними критеріями та проведено позиціонування асортименту продукції ТОВ «Сільпо-ФУД» в сегменті діяльності.Документ Дослідження якості і асортименту кефіру та визначення споживчих переваг(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Дронов Даніїл АртемовичУ роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти дослідження якості і асортименту кефіру. Проведено аналіз сучасного ринку молока та кисломолочної продукції в Україні, визначено стан та тенденції його розвитку. Розглянуто переваги кисломолочних продуктів, їх лікувальні властивості. Надано товарознавча характеристика кефіру. Проведено дослідження якості за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками зразків кефіру різних вітчизняних виробників. Досліджено за показниками повноти та стійкості асортимент торговельного підприємства. За допомогою анкетування було визначено портрет споживача кефіру та його споживчі переваги.Документ Дослідження якості і асортименту пральних машин в спеціалізованому магазині(Університет імені Альфреда Нобеля, 2024-06) Задорожна Анастасія РоманівнаУ роботі розглянуто теоретичні аспекти дослідження асортименту та якості пральних машин. Представлено класифікацію та показники якості пральних машин. Вивчено асортимент пральних машин та їх показники. Систематизовано методичні підходи до оцінки якості пральних машин. Досліджено структуру асортименту та якість пральних машин магазину «Фокстрот». Подано організаційно-економічну характеристику діяльності магазину. Проведено аналіз структури асортименту побутової техніки. Наведено порівняльну характеристику якості пральних машин. Розглянуто напрями покращення асортименту магазину «Фокстрот». Досліджено стан і тенденції ринку побутової техніки. Розраховано асортимент пральних машин магазину «Фокстрот» за широтою, глибиною, насиченістю, повнотою і стійкістю. Визначено портрет потенційного споживача пральних машин.