Дослідження ринку кави та її споживачів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Університет імені Альфреда Нобеля

Анотація

У роботі розглянуто теоретичні аспекти дослідження асортименту та якості кави, що реалізовуються на ринку м. Дніпро, розглянуто стан та тенденції його розвитку, систематизовано класифікацію досліджуваної групи товарів та чинники, що формують асортимент і якість. Проведено дослідження якості та асортименту кави, в результаті чого виявлено рівень якості кави, що дозволило змоделювати ситуацію на її ринку.

Опис

Ключові слова

кава та кавові напої, хімічний склад, товарознавча характеристика, якість, органолептичні показники, фізико-хімічні показники

Бібліографічний опис