Формування асортименту та перевірка якості турецького чаю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Університет імені Альфреда Нобеля

Анотація

В першому розділі вивчено ринок чаю: стан та перспективи розвитку ринку чаю. Наведено класифікація та характеристика асортименту чаю. Вивчено вимоги до якості чаю. В другому розділі досліджено діяльність магазину «Чайна лавка» ФОП „Ярошенко О.В.” Проведено товарознавчу оцінку якості турецького чаю, що реалізуються в магазині ФОП „Ярошенко О.В.” Проаналізовано асортименту чаю, що реалізуються в магазині ФОП „Ярошенко О.В.” Розраховано АВС-аналіз асортименту чаю в магазині «Чайна лавка» ФОП «Ярошенко О.В.».

Опис

Ключові слова

чай, асортимент, АВС аналіз, формування асортименту

Бібліографічний опис