Формування асортименту та перевірка якості турецького чаю
Вантажиться...
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Університет імені Альфреда Нобеля
Анотація
В першому розділі вивчено ринок чаю: стан та перспективи розвитку ринку чаю. Наведено класифікація та характеристика асортименту чаю. Вивчено вимоги до якості чаю.
В другому розділі досліджено діяльність магазину «Чайна лавка» ФОП „Ярошенко О.В.” Проведено товарознавчу оцінку якості турецького чаю, що реалізуються в магазині ФОП „Ярошенко О.В.”
Проаналізовано асортименту чаю, що реалізуються в магазині ФОП „Ярошенко О.В.” Розраховано АВС-аналіз асортименту чаю в магазині «Чайна лавка» ФОП «Ярошенко О.В.».
Опис
Ключові слова
чай, асортимент, АВС аналіз, формування асортименту