Активізація продажів шоколадних виробів за результатами дослідження їх асортименту та якості
Вантажиться...
Дата
2024-06
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Університет імені Альфреда Нобеля
Анотація
Розглянуто теоретичні основи дослідження асортименту і якості шоколадних виробів. Наведена класифікація та характеристика асортименту шоколадних виробів та шоколадних цукерок. Вивчено вимоги до якості шоколадних цукерок та умови їх зберігання.
Наведено характеристику діяльності магазину № 121 ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД». Проведено товарознавчу характеристику якості шоколадних цукерок за органолептичними та фізико-хімічні показники якості шоколадних цукерок, що реалізується в магазині 121 ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» магазині 121.
Досліджено ринок та асортимент шоколадних виробів. Вивчено стан та тенденції розвитку ринку шоколадних цукерок в Україні. Проведено сегментування споживачів та визначення портрету потенційного споживача шоколадних цукерок. Досліджено асортимент шоколадних цукерок, що реалізується в ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД».
Опис
Ключові слова
шоколадні вироби, класифікація, асортимент, якість, активізація продажів.