Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/2240
Назва: Quality management and food safety management systems in the polish food industry
Автори: Górka, M.
Ślusarczyk, B.
Krochmal-Marczak, B.
Ключові слова: якість, система менеджменту, стандарти, безпека харчових продуктів
Дата публікації: 2019
Видавництво: Університет імені Альфреда Нобеля
Серія/номер: 1;(27)
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано системи управління якістю та стандарти, що застосовуються компаніями харчової промисловості. Описано обов’язкові системи: Good � giene Practices (GHP), Good Manufacturing Practices (GMP) та системи аналізу небезпек та критичної точки контролю (HACCP), а також ті, які є добровільними для виробників: ISO 22000, ISO 9001, BRC, �FS. Їх реалізація важлива для забезпечення якості та безпечності харчових продуктів для споживачів. Крім того, сертифікація також є одним з важливих факторів підвищення конкурентоспроможності компаній.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/2240
Розташовується у зібраннях:Європейський вектор економічного розвитку

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6.pdf362.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.