Quality management and food safety management systems in the polish food industry
Вантажиться...
Файли
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Університет імені Альфреда Нобеля
Анотація
У статті проаналізовано системи управління якістю та стандарти, що застосовуються компаніями харчової промисловості. Описано обов’язкові системи: Good �
giene Practices (GHP), Good Manufacturing Practices (GMP) та системи аналізу небезпек
та критичної точки контролю (HACCP), а також ті, які є добровільними для виробників:
ISO 22000, ISO 9001, BRC, �FS. Їх реалізація важлива для забезпечення якості та безпечності харчових продуктів для споживачів. Крім того, сертифікація також є одним з важливих факторів підвищення конкурентоспроможності компаній.
Опис
Ключові слова
якість, система менеджменту, стандарти, безпека харчових продуктів