Дослідження асортименту та якості м’ясних консервів різних виробників

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024-06

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Університет імені Альфреда Нобеля

Анотація

Проведено аналіз підприємства ТОВ «ЖИВА ЗЕМЛЯ», яке успішно розвивається на внутрішньому так і на зовнішньому ринку, завдяки високій якості продукції. За допомогою впровадження інноваційних технологій та розширення асортименту для спеціалізованих дієт можливе підвищення конкурентоспроможності вітчизняних виробників та задовільнення потреб сучасного споживача. Аналіз включає оцінку різних показників якості, таких як вміст м'яса, жиру, солі, органолептичні показники, консистенція, колір, запах, наявність сторонніх домішок, термін придатності та вага. АВС-аналіз дозволяє компанії «ЖИВА ЗЕМЛЯ» визначити ключові продукти, які забезпечують основний дохід, а також ті, що мають менший вплив на загальні продажі. А XYZ-аналіз допомагає компанії «ЖИВА ЗЕМЛЯ» ефективно управляти асортиментом м’ясних консервів, зосереджуючи зусилля на продуктах з найвищим стратегічним потенціалом і оптимізуючи ресурси для менш прибуткових продуктів.

Опис

Ключові слова

м’ясні консерви, ринок, якість, асортимент, АВС-аналіз, XYZ-аналіз

Бібліографічний опис