Дослідження якості та асортименту рибних товарів на торговельному підприємстві
Вантажиться...
Дата
2024-06
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Університет імені Альфреда Нобеля
Анотація
У роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти щодо класифікації, харчовій цінності, асортименту та якості рибних товарів. Досліджено сучасний стан та основні тенденції ринку риби та рибної продукції в Україні.
Надано SWOT-аналіз рибного магазину. Проведено дослідження якості рибних консервів (сардин натуральних з додаванням олії) за органолептичними та фізико-хімічними показниками на торговельному підприємстві.
Проведено АВС- і XYZ-аналіз асортименту рибного магазину. За результатами сумісного АВС-XYZ-аналізу асортименту товарів в рибному магазині надані рекомендації щодо його вдосконалення.
Опис
Ключові слова
рибний магазин, рибні консерви, якість, асортимент, АВС-аналіз, XYZ-аналіз.