Дослідження якості і асортименту хлібобулочних виробів та організація їх продажу у магазині
Вантажиться...
Дата
2024-06
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Університет імені Альфреда Нобеля
Анотація
У роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти формування асортименту та якості хлібобулочних виробів, проведено аналіз ринку хліба та хлібобулочних виробів в Україні, визначено тенденції розвитку.
Проведено дослідження якості хлібобулочних виробів вітчизняних виробників. Проаналізовано асортимент магазину за основними показниками.
Запропоновано комплекс заходів щодо оптимізації організації продажу хлібобулочних виробів в досліджуваному магазині.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, ринок, якість, асортимент, організація продажу.