Дослідження якості і асортименту хлібобулочних виробів та організація їх продажу у магазині

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024-06

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Університет імені Альфреда Нобеля

Анотація

У роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти формування асортименту та якості хлібобулочних виробів, проведено аналіз ринку хліба та хлібобулочних виробів в Україні, визначено тенденції розвитку. Проведено дослідження якості хлібобулочних виробів вітчизняних виробників. Проаналізовано асортимент магазину за основними показниками. Запропоновано комплекс заходів щодо оптимізації організації продажу хлібобулочних виробів в досліджуваному магазині.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, ринок, якість, асортимент, організація продажу.

Бібліографічний опис